Ellen,
Wat was het bijzonder met jou om met jout praten
Ik liet je heel dichtbij voelde je dat?
Je sten is mooi net zoals je streven
Je hebt je doelen in het leven
Jij maakte me even wakker
Door er gewoon even te zijn voor mij
En ik voor jou
Dankjewel….
Je stem is mooi maar jou gedachten zijn goed waard
Doe wat je moet doen om daar te komen
Waar jij je goud ziet in dromen
Maak het tot een real deal in jou leven
Je straat nu sterk en met beide benen op de grond
Lieverd, jouw hart is nu rond
Ik geef mijn kracht van afstand en ik weet dat je het voelt
Ik heb meer kracht dan ik weet
Maar het is voor jou
Kan er niets aan doen dat ik je voel en zie
Ga zo door zoals je bezig bent en dan komt de ster wel