Fantasietje
Kun jij draaien zonder stilstaan
dat doe ik al want de aarde draait
kun jij een dauwdruppel maken
de ijskast is er vol van
kan jij zingen en zwijgen tegelijk
als ik zing over de stilte
zeg
wat kun jij eigelijk niet
alles
wat jij niet ziet