Bedankt voor de wandeling aan het strand
Een moment dat ik nooit vergeten zal
Bedankt voor je liefde en tederheid
Lief dat je liet zien hoe het ook anders kan op zijn tijd
Bedankt voor de mooie ogen waar ik in verdrinken mocht
En de armen waarin ik rusten kon
Bedankt dat ik op je mocht experimenteren
Ik had nog zoveel leuks uit willen proberen
Bedankt voor de momenten dat je me liet lachen ik koester ze allemaal
Bedankt voor je liefde, geduld, vertrouwen...Bedankt voor jou aandeel in mijn verhaal
Ik ga je missen! Maar zal de beelden en leuke momenten niet uit mijn geheugen wissen.