Zou het zo zijn geweest
Als het brandende Rome van Nero
Werd er ook toen zo gevreesd
Ontbrak toen ook die hero
Zou het ook zo zijn gegaan
Toen de Pax Mongolica verdween
Heftig twijfelend waar we staan
Nu er regen valt waar eens de zon scheen
Wat is vandaag de kopie
Het equivalent van de verboden stad
Wie herinnert ons morgen als de Qing dynastie
Toen wij het hoogtepunt nog niet hadden gehad
We zijn aan het vervallen
In achting en moraal
We hebben gegeten van beide wallen
Nu zijn we schamper arm en niet langer royaal
Wie in interessante tijden
Leven, leven wij gedoemd
In dit zinloos strijden
Blijven de helden onbenoemd
De wereld van de Romeinen
De wereld van de Qing en Genghis khan
Is onze wereld en die is aan het verdwijnen
We zullen de teloorgang niet stoppen hoe goed ook ons plan
Lang hebben we genoten
Maar aan dit alles komt nu een eind
In een wereld geregeerd door malloten
Is het zeker dat het goede wegkwijnt
Woede en ongeloof
Vechten om voorrang
Maar de immer groeiende kloof
Vertroost niet de traan op mijn wang