Even iets liefs voor jou – Wat een zoen wel niet kan doen
Ik kan je nog niet zo goed maar ik voel je
Weet hoe beroerd jij je voelt en dat jij zo je best doet staat je goed
Ik sta bij je stil en als ik kon was ik het die behoed
Voor ziekte, depressie en pijn
Laat me aanwakkeren de zonneschijn
In gedachten kus ik je
Ik voel hoe doe de kus aankomt en wat het kan doen
Het is vanuit mijn hart en ziel gegeven
Mijn hart en ziel is er nu extra voor jou sowieso voor even
Straks kunnen wij het veel vaker beleven
Even wat liefs voor jou
Want denk niet dat ik niet aan je denk
Ik laat je even met rust
Zodat je tijd hebt voor jezelf
Ik weet hoe gevoel en liefde is
Denk maar niet dat het zomaar wegebt
Rust lekker uit op de bank of op bed
Kijk je series op je gemak en wees blij als jij je weer wat beter voelt
En de dankgoten weer zijn onderhoud hebben gehad
Dat regel je dan toch maar gewoon
Hoop dat de liefde nog steeds is, jouw doom
Wat een zoen wel niet kan doen
Het kan je brengen naar de mooiste plaatsen in gedachten
Waar wij op elkaar wachten
Naast het knisperende vuur
Knuffelend op de bank
Mijn handen krioelend in jouw haar
Wij maken liefde tot een warm gebaar
Even iets liefs voor jou – Wat een zoen wel niet kan doen