Wel 100x kijk ik naar je foto's
Dan onder een andere naam
Ik vraag mezelf af wat heb je met me gedaan!
Nooit eerder voelde ik me zo zwak,
Leeg en verloren
Wanneer je bij mij bent zo gelukkig, verliefd en
herboren
Kwetsbaarheid was nooit mijn sterkste kant
Ik zorgde voor chaos bang voor de sterkere band
Mijn psycholoog zegt:
je kan alleen leren door risico's te durven nemen
Soms stel je jezelf open en doet dit zeer
Je bent net in therapie dus fouten maken mag
Zie het als een leer voor de volgende keer
Maar het doet zo vreselijk pijn
Dat je niet meer bij mij wilt zijn
Je filmpjes met je lieve lach!
Bekijk ik nog elke dag
Ik luister ze keer op keer
Oordoppen in mijn oren
Zo kan ik jou lieve lach nog beter horen
Ik mis je meer en meer
Loslaten is moeilijk dit doet zo zeer!