Ooh My love
in my own
written heaven.
My reason for living.
My thoughts,
my hope
in heart and tranquility,
Who love me
in peace.
My everything
with whom I want to share life,
And wants to experience.
All my genes
looking for your.
My two legs
walking feet blue,
On underground soil,
My darling,
To bloody red,
In my heart.
I die lonely
And frozen cold.
To death.
Because your warmth,
Do Not warmth up
my cold
And simply
Don't love me
so.