Je mooie donkere ogen
Ik kan je er niet te lang in aankijken
En nee ik heb niet gelogen!
Maar 1 blik en ik ben verliefd
Ik probeer daarom elk oogcontact te ontwijken.
Diep in jou mooie donkere ogen
Alles wat ik daar zie
Is puurheid, eerlijkheid en onzekerheid.
Maar pure magie!
Een ziel zo mooi en lief!
Een goed hart maar misschien wel wat naïef.
Mijn kleine wensje, nog 1x wegdromen in deze mooie donkere ogen.
Van dit prachtige mooie mensje.
Zo benieuwd naar wat daarachter schuilt.
Vraag me af of je ooit met deze mooie ogen weleens huilt.