Soms, droom ik erover
dat ik wakker word
omdat jouw licht
over mijn gezicht schijnt
en mijn ochtend honderd keer beter is
dan al mijn ochtenden daarvoor
Soms, droom ik dat
jouw warmte mij omarmd
in de momenten waarop liefde
ver te zoeken is
Soms, huil ik in mijn dromen
als ik door jouw straten loop
en iemand mij aanspreekt
in de taal die mijn hart en ziel verstaan