Een heel leuk stel.
Mandy en Dennis
Martin en Esther
Youri en Peter
Moniek en Sylvester
Maria en Jozef
Oom Herman en tante Sjaan
Edward en Claudia
Gonda en Daan
Henry en Betsy
Romy en Jan
Diederik en Carla
Jaqueline en Stephan
Naomi en André
Anne en Pim
Wopke en Sietske
Christa en Wim
Al deze stelletjes,
een match voor het leven.
Nooit meer alleen,
ook niet heel even.
Open, eerlijk,
elkaars rechterhand.
Zij is heel mooi
en hij heel charmant.