engel red mij, bevrijd me uit mijn zorgen,
neem me alsjeblieft mee naar de tijd van morgen.
want dan zal alles beter zijn,
zonder afscheid, zonder pijn.
engel red mij, van mijn ondergang,
met uw trouwe liederzang.
uw boodschap van vrede en vreugd,
heeft een ieder nodig en doet altijd deugd.
engel red mij, van mezelf,
vooraleer ik mijn eigen graf delf.
want ik kan het niet meer aan,
nog zoveel langer op deze gemene wereld te staan.