Je hebt een zwaar ongeluk gehad
Dat heeft je leven veranderd
Je kwam me online tegen en zag mijn lach en ogen
Iets werd er in je bewogen
Je doet je harder voor dan je bent
Nu je mij kent weet je dat ik je erop zal wijzen
Op die zere plek
Die teveel plaats inneemt in jouw leven
Probeer je zelf lief te hebben al is het maar even
Als het bevalt gaan we het vaker doen
Ik wil dat jij je liefde voelt in een liefdevolle zoem
Je zag in mij iets wat jezelf nodig hebt
Het is net als de zee, het vloed en ebt
Het geeft en neemt, jij geeft vooral
Maar heb jezelf lief bovenal
Jij mag huilen op mooie muziek in je badkamer
Daar komt alles boven
Waar denk je dan aan?
Wil je het delen?
Iets wat gedeeld is kan helen
Lieverd, ga er voor!
Wat je ook doet of zegt ik voel en hoor het wel hoor
Jij gaat vinden je passie en kracht
Het zit al in je hart
Je bent niet gebroken maar al heel
Soms zie je dat zelf niet
Ik zie dat wel
Zet jezelf niet langer knel
JE BENT MOOI
Al moet je dat zelf nog leren zien
Er is niemand ander dan jij bovendien
Die dat kan doen
Wees je eigen held, je eigen beste vriendin
Heb het leuk met haar
Want zij is jouw leven
Jij bent haar
Kus haar
ZIJ IS MOOI!!!