Pasmunt
die vrouw daar
heeft mooie ogen
mooi haar
een mooi mondje
maar vooral een schoon kontje
toen zei ze meteen
dan komen we overeen
want die man daar
heeft mooie ogen
mooi haar
een mooi mondje
maar vooral een schoon kontje