Mijn hart
de motor van mijn leven.
Mijn gedacht het bewustzijn
Van heden en verleden.
Mijn fantasie de expressie
Van mijn toekomst
In verbeelding.
Mijn ziel zo ondoorzichtig
Als diamanten Bestening
Mijn verstand als investering,
Mijn karakter belichtend
En voorzichtig voorbeeldig.
Mijn lichaam een gedaante
Tot ontbering.
Mijn naam als herkenning
Van mijn bestaan.,
Een geraamte
een herdenking zo groot.
mijn ontkenning
Van de dood.