ter ere van gedichtendag
Corona
Corona ,klinkt als de naam van een mooie vrouw ,
maar sedert jij er bent is er vooral veel rouw,
jij spaart niemand ,groot noch klein ,
jij wilt gewoon de baas hier zijn .
Corona ,minnares van alle virologen ,
Van Ranst ,de eerste van op zijn toren ,
maar ons leven is verloren,
we willen je niet toebehoren .
Corona ,nu een vuile variante
als slechte intrigante ,
wanneer we vaccineren ,
zal het dan eindelijk verkeren ?
Corona ,wij willen je verjagen,
jong en oud zal jou belagen
Het gaat ons zeker lukken ,,
nog even en we slaan jou in stukken !
TOT NOOIT MEER .
Bees 17