Je wordt wakker en drinkt je koffie
Ik zie en voel hoe je ervan geniet
Als een roos heb je geslapen
Met een lach op je gezicht viel je in slaap
Lachend om die veelste grote laatste gaap
Je koffie is op
Blij ben je nu je weer een ochtend ingaat
Je dartelt rond en voelt de energie stromen
Je bent in het nu en voelt het tot je komen
Alsof ze zijn uitgekomen, jouw dromen
Er is niets wat je verwacht
Want alles is er al
Er is niets wat je mist
Want je leeft al in overvloed
Alsof jij je eigen wereld hebt gecreëerd
En daarmee, mij en anderen inspireert
Jouw tijd is nu
Je leeft in het nu
Nu is er geluk
Nu jij daar voor kiest en gaat
Is dat wat naast jou staat
Het creëert en maakt
Zo dat jij je voelt...perfect en volmaakt
slaaf Jacob: | Zondag, januari 31, 2021 08:05 |
Heel mooi Reinster geeft vast een goed gevoel Groetjes en Geluk Jacob. | |