Het mooiste moet nog komen
Sluit je ogen als ik je kus
Zodat wij weten dat het geen droom is
Elke kus geeft ons betekenis
Dicht tegen je aan
Zo kan ik de wereld verslaan
In onze wereld
Die vol staat met liefde en gevoel
Daar gebeurd een heleboel
Dit heb ik nog nooit meegemaakt
Nu sta ik voor je
Naakt en onvolmaakt
Maar wel zoals ik ben
Puur en ongewis
Al en paar avonden niet samen
Hoop dat je me mist
Jij bent de mooiste
De roos van mijn leven
Je laat me zweven
In anderen wereld begaan
Je laat me zoveel zien
Al die kleuren die er ook voor mij zijn misschien
En dan moet het mooiste nog komen
Geloof het maar…
Zij is stiekem gek op jou
Dat voel je en wat zie je nu?
Maakt het je onzeker en klein
Neee, zij is HET dus schijn!
Go Reinster….
Ga voor jouw mooiste ster
Laat haar weten dat zij dat is
Haar hart is vol betekenis
Voor elkaar
Het mooiste zijn wij