Ookal is er afstand
Toch voel ik jou dichtbij sommige dagen
Jou energie verwarmd mij en blijf ik in mijn hart dragen
Je bent één van de mooiste en liefste personen die ik ken
Als je dichterbij woonde zou jij degene zijn naar wie ik ren
In woede, in verdriet
In liefde, geluk of gewoon zodat je me even ziet
Jij bent belangrijk voor mij
Vanaf het moment dat ik je ken leef je voort in mijn zijn
Enige waar ik zeker van ben na al deze tijd
Jou mijn liefste wil ik nooit meer kwijt