Lieve Chantal,
Vandaag ben je alweer 2 jaar samen met je verloofde Mike
Wij hebben het niet elkaar niet altijd even makkelijk gemaakt
Maar ook lang niet altijd even makkelijk gehad
We hebben bergen beklommen en overwonnen
Voor mij heeft het alles een reden
Jij en rowan zijn niets voor niets in mijn leven
Ben zo blij dat wij elkaar vriendschap en vertrouwen geven
Met jezelf ben je goed bezig
Stapje voor stapje en soms een hele sprong
Ik heb altijd vertrouwen in jou gehad
Je maakt nu een mooie start
In een puur en stralend hart
Doe alles op jouw manier
Dat is de manier waarop jij alles het beste kan
En bedenk dan…
Dat het niet uitmaakt hoelang iets zal duren
Het gaat om de reis er naartoe…
De bestemming is dan des te mooier
Bedankt Mike namens mij voor zijn liefde voor jou en voor ons mannetje
We mogen dankbaar zijn dat hij er is
Dankbaar dat jullie gelukkig zijn
Ook mij maakt dat blij
Zet het komende tijd extra dicht aan jouw zij
Mijn respect voor jou is groot
Hoe jij het elke keer maar weer even flikt
Met elke nacht een gebroken nacht
Al die zorgen en het verzorgen
Geeft maar weer eens aan
Hoe krachtig je wel niet bent voor onze vent
Ik duim iedere dag dat het beter zal gaan
En jij jouw nieuwe leven in kan slaan
Weet dat ik altijd voor jullie klaarsta
Geniet van deze dag samen met Mike
Laat de liefde voelbaar zijn
Voel je betoverd en fijn
Liefs
xx