De wereld stond eventjes stil voor mij,
alles was ineens voorbij.
Maanden had ik naar jou uitgekeken,
voorbij mij dromen,
voorbij mij vreugde,
voorbij mijn geluk.
Afscheid kon ik niet nemen,
je werd te plotseling weggenomen.
Zelfs geen knuffel of een zoen.
Jaren zijn voorbij gegaan en nog kon ik het geen plaatsje geven.
Zolang ik leef zal je altijd bij mij zijn.