Ik ben bang
Wat komt er nog allemaal bij?
Ik ben doodsbang
Vooral voor mij
Ik weet niet of ik het wel aan kan
De harde confrontatie met mezelf
Ik wil weglopen zoals ik altijd doe
Maar ik kan niet ontsnappen aan mezelf
Ik heb geen zin om alles weer boven te halen
Ik wil weglopen maar ik weet niet naar waar
Weg van trauma's, het verleden en angsten
Weg van mezelf ook al lijkt dat raar
Ik weet niet of ik het wel aan kan
Ik wil sterk zijn, maar het lukt niet
Ik doe mijn best, maar als het niet gaat
Wil ik vooral dat niemand mij ziet
Ik krimp ineen als er iemand roept
Heb een paniek aanval voor kleine dingen
Blijf uren in bed liggen, staren naar 't plafond
Ik kan niks zeggen, roepen of zingen
Ik wil gewoon dat het stopt
Het gaat niet, ik wil niet meer
Ik geraak hier nooit uit
Het doet alleen maar meer zeer