Hou mijn handen vast,
laat me niet alleen.
Laat me niet vallen,
in die diepte.
Hou mijn handen vast,
samen komen we er doorheen.
Het zijn slechte berichten,
Maar we slaan er ons wel door heen.
Hou mijn handen vast,
laat ze niet los.
Eens zullen we erom lachen,
we hebben gered,
Door dat we positief waren.
Hou mijn handen vast,
en laat ze niet meer los.
We zullen overwinnen,
we zijn echt niet de klos.