Amour
Leven in hogere sferen
bij alle weren
pardoes
als in een roes
bij het zien en voelen
van die ene persoon
zo schoon
een geliefde
gehuld in een wolk van liefde
waar vonken doorkliefden
is er verbinding tussen twee
als zon en zee
altijd in mekaars gedachten
op elkaar wachten
smachtend van verlangen
om mekaars kusjes te ontvangen
fluisterend lieve woordjes
die openen alle poortjes
waar liefde tastbaar wordt
fitness over gaat in topsport
kan het schoner zijn
op Valentijn...