Het wordt erger
zwaarder en meer
in plaats van dat het betert
doet het alleen maar meer zeer
Een aanval van paniek of angst
of soms weet ik het zelf niet
Ik sla dicht, verkramp en val
en eigenlijk wil ik dat niemand mij ziet
Maar alleen zijn wil ik ook niet
want ik geraak in paniek dan
Ik vraag je om niet te roepen
want boosheid, daar word ik bang van
Ik heb nood aan zachtheid
iemand die bij me blijft
Met een hand op mijn schouder
en een hand die trekt aan mijn lijf
Want als ik volledig vast zit
dan lukt het allemaal niet meer
Probeer mij rustig los te trekken
1 been of vinger per keer