Laat mij maar in het niets staren
Voor heel even
Stil en alleen
Laat mij maar glimlachend fantaseren
Over een leven in dat niets ‘
Waar de wolken hangen in de lucht
Hun schittering versterkt door de zon met haar kracht
Waar de vogels hun gezang nog laten horen
waar de dag nog één is met de nacht
Het is onbeschrijfelijk vredig en warm
Het is oorverdovend stil
Staat in het donker zo in het zicht
Dus laat mij voor nu even staren
Staren naar dat niets
Glimlachend
naar iets