Lust in tijden van corona…
(baby baby hit me one more time)
Rode striemen op je witte billen
als stille getuigen
van onze nachtelijke uitspattingen.
Het is niet van moeten
maar van willen, ik wil je.
Ik wil je geen pijn doen,
en waarschijnlijk ben ik te laf,
maar misschien ben jij wel een zondaar,
misschien verdien jij wel straf.
Zouden de anderen het weten,
want in het heetst van de strijd
werd het gestaag heter en heter.
Hier geen sprake van een afstand
van anderhalve meter.
Jij was mijn publiek dat ik wist te binden
tot jij moe maar heel tevreden
diegenen die verlichten deed verblinden.
Whisky en sigaretten deden de rest.
O mijn god, wat hou ik toch van je…
esteban 19 februari 2021