Zo druk in je hoofd
Zet jezelf eens op stop
Wil niet dat jij, brandt op
Laat me je meenemen in regenbogen
Al die kleuren die we elkaar laten zien
Ben je niet gewend misschien
Is dat de reden waarom je niet meer weg wilt
Alsof elke seconden niet is verspilt
De zon op je toet
Laat je doen wat je moet
Af en toe geef ik je extra kracht en zeg je…
Jij doet het goed
Ik verlicht je soms met mijn grappen
Al zal je ze soms niet snappen
En je niet zult happen
Dan probeer ik het opnieuw
Totdat je stop zegt
En mij een weerwoord weerlegt