Niet Meer Te Bereiken Was Jij
Jij was helemaal niet meer te bereiken
Wat of we ook deden
Ik moest maar blijven zingen
En mocht niet ophouden
Je was totaal jezelf niet meer
In een manische toestand
Daar was jij in weg gezonken
Al dagen waren we met jou zo intens bezig
Je ogen zij stonden dof die anders zo blonken
Het raakte me tot diep in mijn ziel
Om jou zo te moeten zien
Je werd alleen maar weer rustig
Als ik maar voor je zong
Naarmate de tijd verstreek
Was het niet meer te overzien
En nog maar net op tijd
Hadden we jou in de gaten
En was hij het, die jouw op tijd bedwong
We dachten je er weer uit te kunnen halen
Maar helaas dit keer zouden we falen
En we moesten de dokter erbij halen
Ze werd heel fel en aggresief
Van het ene moment op het andere
En zomaar ineens
Werd ze weer heel iemand anders
Ze deed niet moeilijk
Toen ze zomaar werd afgevoerd
Nee ze was platgespoten zoveel
Maar nog steeds in staat om te lopen
Zo sterk is haar geest
Op dat moment geweest
Heel gewoon stapte ze later
De isoleercel in heel bedeesd
Volledig in zichzelf gekeerd
Dat verdriet en die beelden
Zal ik nooit van me leven vergeten
Als ik ze zie spelen
Doet het nog altijd
Tot op mijn bot pijn
En die pijn zal er altijd zijn
Omdat ze nooit meer haar zelf
Zal kunnen zijn
Liefs Jet