Dorp van de liefde
Ja, hier ben je meer dan welkom
Hier kijken we naar elkaar om en kijken we ECHT naar elkaar
Maken we iedere dag voor elkaar een warm gebaar
Samen maken we het mooiste en staat we voor elkaar klaar
In het dorp van de liefde staan wij wat verder van de ‘normale’ wereld vandaan
We zijn niet afgesloten juist als je langs wilt komen ben je welkom
Misschien wil je dan niet meer weggaan
Want hier bouwen we samen bruggen en kunnen we samen alles aan
Bij ons is de het antwoord op de vraag…hoe gaat het met je, niet alleen goed
Maar dan zeggen we bijvoorbeeld…vandaag was ik super actief en dat kwam door de maan
Die bijna volstaat, dan wordt ik gevuld met van alles en nog wat en voel ik zoveel stromen
Jouw dromen kunnen hier uitkomen
We zijn zoveel mogelijk zelfvoorzienend
Belasting betalen we niet
Voor de overheid bestaan wij amper
Stiekem vinden ze ons niet zo lief haha
Heb je geen werkt? Heb je even geen doel? Of juist wel!
Kom dan langs en help met bouwen
Alles gaat vanuit liefde en vertrouwen
Ook al is het hard werken zul je krijgen, zoveel geschenken
Hier wordt je niet bedient op je wenken
Maar zal al het werk jou het mooiste brengen
In het dorp van de liefde
Gaan we terug in de tijd
We hebben graan en bakken zelf brood
En ga zo maar door…
Kinderen met een beperking zijn hier meer dan welkom
Omdat wij authentiek zijn kijken wij ECHT en zien wij ECHT
Hier is zoveel mogelijk
Ben je een kunstenaar of schrijf je gedichten en ben je even geblokkeerd?
Kom langs en voel het ‘echte’ leven weer even
Laadt jezelf hier op en ga verder of blijf
Waar je ook gaat of staat je vergeet dit dorp nooit meer
Het is van jou en mij
Eigenlijk is het van liefde😊