Ik heb me aan je vastgekleeft;
en kheb je beleeft
we hebben samen weggezweeft
samen geleeft
dat is waarom ik je mis
en waarom ik me niet vergis
waneer ik zeg dat ik van je hield
en me afvraag wat je bezielt
waneer je me negeert
waneer het je niet interseert
wat mij begeert
Versta me niet verkeerd; ik hou nog steeds van jou
al liet je me in de kou
ik... je kleine vrouw
voor altijd
misschien is dat wat jou spijt
Ik trek me wel uit de slag
van dag tot dag
Gaat het steeds beter?
Ja... zeker?