Ik zie je in de hemel
Als geschenen gezichten.
Met sterren verbonden lichten
Zijn jullie Vannacht even allen
terug in leven.
de sterren zijn jullie dagen
in onze nachten.
de donkere zones
zijn de reistijden
van onze bevrijde gedachten.
De laatste adems
die jullie uit de lucht haalde,
betaalde het met de rust
in eeuwige wake
dromende nacht.
jullie schijnen
in onze harten
overdag,
met jullie lach
op ons gezicht.
dat onze emoties
altijd zal raken.
tot we bij jullie zijn
in dat andere licht
rij ik de afstand dicht
in dromenland