je leeft in mijn grootste inspiratie,.
het is mijn hart
dat overmeesterd mij
met jouw communicatie.
je bent de enigste informatie
waar mijn hart van houd.
de baas dat door mijn wind blaast
en mij volledig
met jouw vertrouwt.
je bent mijn natuurlijke extase
dat zomaar in mijn dag,
als een fase
in mijn hoofd komt razen.
een goed gevoel ademtje
dat ik doorneem
door mijn kleinste adertjes.
een explosie
van xtc
Van samen bij jouw zijn
Als Garantie.
Je zit in mijn fantasie.
En ja in mijn hartige inspiratie.
Maar ergens anders
In het echt,?
Zie ik je nog niet!