Laat mij
Laat mij zweven
door het luchtruim.
Zwerven door dromen
van vergetelheid.
Mag ik sterven
in jouw gedachten,
mij koesteren in herinnering
van jou liefde.
Alles omvattend
in teder en verborgenheid.
Verscholen in diepe dalen
waar alles bloeien zal.
Met kleuren en geuren,
Alles overtreffend
waar mijn hartrust kan vinden
tussen mijn geliefden en beminden.