Koord
Zoekend naar woorden,
om jou te kunnen troosten.
Zoekend naar dingen,
om jouw smart te verzachten.
Zoekend naar woorden.
Maar er is geen toverwoord,
of ding.
Het enige wat ik je kan bieden
is een arm om je schouders,
m’n telefoonnummer als onzichtbaar koord.
Het haalt je effe uit die put,
wetend ik leef met je mee,
voel je je verlaten,
volgt het koord, en je vind mij.
Met ‘n ruk heb je mijn aandacht.
Gebruik het aub voordat je bent uitgeput.