Ik hou van jouw,
in elke bouw
Van mijn lichaam.
Alleen jouw
beschouw ik als mijn vrouw.
De vrouw waar elke bouwsteen
Van mijn lichaam van houd.
De vrouw die nooit
Uit mijn gedachten verdween,
Maar er telkens in verscheen.
Je bent een vrouw
in enkel bestaan.
juist die één
Uit geen ander.
Maar alleen jij
Zo bijzonder
Wonder ben je voor mij.
Ik bewonder je
Voor altijd.
En dat is mijn waarheid
Die ik je met liefde
Toereik.