Je bent geliefd
vanaf de start loop jij al rond met dat gouden hart
Toch schep je er nooit over op
Als jij je even niet tof voelt vertel je de zoveelste mop
En zegt tegen andere intussen, kom op!
Op jou zit geen stop…
Alsof je uit een onuitputtende energie put
Lacht als een andere zucht
Om vervolgens een arm om de ander heen te slaan
In hemelsnaam, waar kom jij vandaan?
Je bent geliefd
Misschien komt het wel van boven
Zie je daar iets wat wij niet zien?
Delen doe je zonder een misschien
En int het geluk ervan bovendien
Om het vervolgens aan ons te geven
Ben je daardoor meer boven dan beneden?
Alsof ik je soms zie zweven en jouw naam moest weten
september: | Donderdag, maart 11, 2021 17:35 |
Heel mooi Reinster. Prachtig geschreven. Vriendelijke groet. | |