Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
jullie mening
Jullie mening wil ik graag weten
moeten we doorgaan
ja of nee
met thema gedicht
moet er iets veranderd worden ?
laat dan in een reactie wat
wie vind dat we door moet gaan
plaats hier dan een reactie en
als je een mooi thema weet
laat dat dan ook even
in een reactie hier onder weten
ook mogen jullie een foto sturen naar
christa.gedichtenfreaks@gmail.com
gisteren heb de oorkonde en een
kleine waardering geplaatst
Alvast bedankt voor jullie reactie
omdat ik veel tijd steek in gedichten freaks
wil ik heel graag jullie meening
Liefs
Christa
Over dit gedicht
Auteur:
de redactie
Gecontroleerd door:
de redactie
Gepubliceerd op:
11 maart 2021
Thema's:
[Delen]