Gedachten brengen jou dichtbij
Onbewust maak jij een gevoel los bij mij
Zolang gehoopt maar altijd in blijven geloven
Het gevoel houden van niet is te doven.
Jij bent in mijn het vuur en de kracht..
De reden waarom ik het leven toelacht
De liefde voor jou houd mij nog altijd in zijn macht
Dankbaar dat het leven jou bij mij terug bracht...