De wereld ó zo vol
Bepakt met kleuren en geluiden
Mijn hoofd draait horendol
De één nog feller de ander nog luider
Houdt mijn ogen liever dicht
De wereld ó zo vol
Langzaam verlies ik overzicht
De wereld overladen, maar toch ook hol
In mijn bovenkamer ontsteekt brand
Alles komt binnen
Elk detail even relevant
Niet aan te beginnen
Lieverd, stop maar met kneden
De kans is klein
Dat het lukt de wereld te ontleden
Alvorens rust terugkeert in het brein