zie je niet wat je doet..
je maakt hen kapot!!!
samen hebben jullie het fijn..
tuurlijk...maar denk ook aan die meiden..
ik denk..volgens mij is dit niet goed!!
denk ook is aan mij!!
ik wil hen niet kwijt..
is dit het waard om voor te gaan..
als het tenkoste moet gaan van alles om je heen
wil je mij laten kiezen...tussen en hen en jou??
is dat wat je wilt..........................
k voel me verdomd rot..heb genoeg aan mn eigen leven..
en nu dit erbij...je word bedankt!!!