Kijkend naar zijn foto van toen
Denkend aan haar eerste zoen
Wie had gedacht dat zij een kind zou dragen van hem
1 jaar na hun eerste zoen
Denkende terug aan toen
Met hun baby in haar buik
Ongelofelijk hoe het verliep
Zo vrijblijvend dat ze begonnen
De enkele nachten dat ze bij hem sliep
Hield zij veel van deze man
Kijkend naar de foto van toen
Het notitieboekje met heel haar verleden
Hun zoon inmiddels 10 jaar oud
Hun zijn haar enige reden
Familie waar zij van houd
Kijkend naar zijn foto van toen
Denkend aan haar eerste zoen
Zij is zich ervan bewust dat als zij de eerste zoen niet hadden gedaan
Had hun zoon nu niet bestaan
Het mooiste cadeau wat hij haar ooit had gegeven
Is samen met hem nieuw leven
Vrijblijvende liefde had hun nieuw leven gebracht
Denkt ze soms terug aan 25 mei 2010 die ene nacht