Slaap maar lieverd
slaap maar gauw.
Ontsnap aan
deze wereldse kou,
die jou zoveel
doet lijden.
Het is niet meer
te vermijden
dat je weg zal gaan
bij ons vandaan.
Slaap maar
sterkte vrouw.
Vlucht voor die
wereldse kou.
In Jehovah zijn armen
mag jij je verwarmen.
En dan
als jij je ogen open doet,
en Zijn grote liefde ontmoet,
daar geen ziekte,
geen pijn...