Wending
Ze moesten u een medaille geven
goud zilver om het even
als er één is die het echt verdient
dan ben jij het wel.
zei ze tegen de vakman die zich had aangediend
één om u tegen te zeggen
ik kan ’t bijna niet uitleggen
jij wist het allemaal wel
het ging verdorie snel
en nu
nu is het kapot
jij brutale zot
het was toch geen probleem voor u
een gaatje boren in tegelsteen
nu in barsten vaneen
merci
nee echt merci
als ik nog eens een gaatje moet boren
laat ik het je zeker horen