Ik geef jouw mijn hart in bewaring....
Verpakt en verzegeld als in een belofte van een liefdes verklaring.
Mijn hart dat nu aan jou toe behoort.
Ingefluisterd door een hogere macht van de intuïtie
Gevoelens gezegend en verhoord
De zon zal de donkere wolken doorbreken en laten verdwijnen
Zijn licht zal ons verwarmen en op ons schijnen
Vol vertrouwen,een frisse start in het reine.
In de liefde, ik jouwe en jij mijne