ik,ik,ik is het enige waar ik om geef
maar het moet ook de jou zijn waarvoor ik leef
ik,ik,ik is altijd belangrijk
maar door de jou krijg ik een andere kijk
ik,ik,ik is altijd zeer wijs
maar door de jou heb ik dat bewijs
ik,ik,ik komt altijd eerst
maar de jou laat zien dat de ik niet alles beheerst
ik,ik,ik gebruikt men veel te veel
en de jou vergeet men voor het grootste deel