Al die engeltjes
die de afgelopen jaren
Langs je voorbij
En in je vlogen,?
Hebben tegen jouw
nooit gelogen,.
Als ze tegen jouw zeiden,
Ik hou van jou.
Dat je eigenlijk ook
Tegelijkertijd tegen
je eigen telkens zei.
Om je gevoel
Met liefde blijven
te omschrijven?
Wil ik je
in dit gevoel laten drijven.
En stuur ik die engeltjes
De komende tijden
Weer Aan je zijde.
Met aangrijpend,
Veel liefde.
Die bij jouw
Bevrijdend
Zal eindigen.