In stilte word beleeft...
Is waar zwijgend het hart antwoord opgeeft.
Een beleving zonder woorden..
Vertaald in gevoel en gedachte
In de greep gehouden,
Niet meer bij machte.
Door die pijl geraakt..
Lichtelijk verdoofd...
Heb jij van mijn hart beroofd.
Jij mag dan een dief zijn.
Maar Ik al te graag jouw heler
Als jij hart ook aan mijn geeft.
Ben jij een eerlijke deler...❤️