Mededelende zin…
(hoog in balans)
De lucht lijken chaotisch
van zure room en glanzende gedachten,
de lente houdt ze tegen.
Lichtbundels werpen door glasramen een illusie,
schaduwen creëren wolkenvelden van suiker.
Geraffineerd mooi!
Het naakte van de hemel staalgrijs of ijskoud blauw.
Herinneringen die wachten op het verleden,
heb je spijt van eerder?
Zoeken naar bodemloze morgens
die dagen binden tot gesleten uren,
ontroostbare momenten proberen te volgen.
Ik wandel op mijn tenen
want het zand lijkt o zo breekbaar,
wil nu enkel nog je naam strelen
in een zee van scherven, moegestreden…
esteban 28 maart 2021