Ik leef niet
zonder een geweten.
Want mijn geweten
blijft jouw
in mijn hoofd circuleren.
Met cirkels in mijn hart
Die mijn gebreken
Van dichtbij hebben bekeken
En mij uiterlijk
lichamelijk simuleren.
Ik weet,
Mijn paden
hebben een verleden,
Van voetafdrukken
Over eerdere
gladde wegen.
jij bent degene
Die met de juiste stukken
mij stimuleren,.
En bij mijn weten
In dit heden
In mijn hart is gebleven
Je hebt emoties
bij mij los gekregen.
Je hebt mijn Gebreken
Overschreven
met liefde als redenen,.
Waar ik voor wil leven.
Omdat ik jouw
heb In mijn eeuwige
Enige omloop.
geef je mij
Die bijkomende kracht,
Om bij jouw zone
Dichtbij te komen,.