Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Goed voorbeeld doet…
Hosanna heeft geklonken
daar in Jeruzalem
nauwelijks bezonken
klonk er: weg met Hem!
’t Zwaard begon te zwaaien
’t horen werd verstoort
Liefde bleef Hij zaaien
al was men uit op moord.
Hij deed niet wat men dacht
al werd Hij zo geslagen
’t vroeg vergeving in die nacht
en heeft ’t kruis gedragen.
Hij vraagt ons Hem te volgen
en wil jou alle dagen
al ben je zo verbolgen
jou kruis ook helpen dragen.
Reacties op dit gedicht
rdoek vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Hans Winter
:
Woensdag, maart 31, 2021 13:40
weg van hem
zegt weg met hem
ontzetting aan, toch
zet het velen aan
zich in pinkster
te vinden
hans
Over dit gedicht
Auteur:
rdoek
Gecontroleerd door:
christina
Gepubliceerd op:
30 maart 2021
Thema's:
[Geloof]
[Kwaad]
[Liefde]